Magunkról

A Szakály 2000 Kft 1995-ben családi vállalkozásként indult. Akkor még házunknál lévő raktárból szolgáltuk ki vevőinket. Nem sokkal később új telephelyet vásároltunk, melyet a dinamikus fejlődésnek köszönhetően hamar sikerült kibővíteni egy újabb raktárcsarnok megvételével, így már közel 1000 m2 alapterületen tudtunk raktározni.

Mindezekkel egy időben árukészletünk is folyamatosan  bővült, így a kezdeti huzalok és drótfonatok széles palettáján túlmenően több típusú talicska, vadháló, Tcs-fonat, rostaszövet, hegesztési alapanyagok és szegek teljes választékával álltunk vevőink rendelkezésére. 2004-ben cégünk egy modern minden igényt kielégítő raktárcsarnok építését határozta el. Az elképzeléseket tettek követték így 2005-re elkészült a vadonatúj épület Debrecen egyik gyorsan fejlődő ipari negyedében. Ma már ebben az impozáns épületben, szép környezetben, a régiek mellett új termékekkel, de a korábban megszokott kiváló minőséggel, alacsony árakkal és gyors kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat.

Örömmel tudatjuk, hogy 2012.Május 1.-én ,Nagytarcsán, az M0-ás autópálya 58-as lehajtójánál megnyitottuk az új telephelyünket, így a cég teljes termékkínálata még egyszerűbben elérhető lesz!

Célunk a jövőre nézve, hogy megbízható kereskedelmi szolgáltatást nyújtsunk a jelenlegi és új vevőink számára az egész ország területén.

 

 

 

 

Építkezés
Építkezés
Nagytarcsa